Teglgården
Hornebergvegen 7A 
7038 Trondheim
Telefon: (+47) 950 88 887

E-Post: post@baretransport.no

Bare transport  - Bare god service

Bare transport driver bilutleie, budbiltjenester og flytteservice til og fra Trondheim for både private og bedrifter til faste lave priser. Vi strekker oss langt for å imøtekomme kundens behov, og kjører til Oslo hvis det er ønskelig.

Tid er penger og er derfor verdifull. Bare transport er alltid på plass til avtalt tid. Vi har et målrettet team med lang erfaring i bransjen og som er vant til å jobbe sammen. Det gode samarbeidet gjør at jobben blir raskt utført og kostnadene holdes lave både på bilutleie, flytteservice og transporttjenester.

kryss ikon
Flytte

Flytting kan være en krevende prosess. Bare Transport hjelper deg med hele eller deler av flyttingen. Vi demonterer, pakker, vasker lagrer, rydder og bringer innboet dit du vil. Vi tilbyr også mellomlagring av flyttelass i Trondheim. Du bestemmer selv hvor mye du vil vi skal bistå med.
Skal din bedrift flytte til nye lokaler? Bare Transport har bred erfaring med flytting for bedrifter, og sørger for en rask og smidig flytteprosess. For å unngå driftsavbrudd jobber vi iherdig for at flyttingen skjer effektivt og parallelt med det daglige arbeidet i bedriften.

Flyttebil på timen! Vi kan stille på kortvarsel!

flyttebil ikon
Transport

Vi leverer transporttjenster til og fra Trondheim. Vårt mål er å imøtekomme alle transportbehov. Skal lasten langt, for eksempel til Oslo, kjører vi også dit. Med biler i forskjellige størrelser, påtar vi oss både små og store oppdrag, inkludert spesialtransport.

Våre biler står klare til å frakte alle typer last!
Fleksibilitet og effektivitet er viktig i vår bransje. Vi garanterer at leveransen skjer innen fastsatt tid.

Dommerhammer ikon
Bud-tjenester

Bare transport henter og leverer små og store forsendelser for både private og bedrifter. Haster det mye har vi ekspressbud. Vi leverer i dag distribusjonstjenester og spesialoppdrag til flere store bedrifter i Trondheim. 

Våre sjåfører er dyktige og pålitelige og sørger for at ditt gods kommer trygt frem til bestemmelsestedet.

Bilutleie ikon
Bilutleie

Skal du flytte eller trenger en stor bil til frakt av andre gjenstander?  Da kan du leie varebil av Bare transport. Uansett formål har vi en varebil for deg.

Vi har flere merker og modeller tilgjengelig, og alle bilene har selvfølgelig forsikring.

Forsikring

Vi har transportforsikring og godsforsikring med Tryg forskiring. Den dekker kr. 1 800 per m3 ved skade under transport.  Hvis du ønsker ekstra dekning, anbefaler vi at du har egen flytteforsikring. Kontakt oss for mer informasjon. 

Når er forsikringen ikke gyldig?

Hvis du pakker selv, er du ansvarlig for skader som oppstår som følge av for dårlig pakking. Spør oss gjerne om pakketips.
Vår forsikring dekker skader på din pakking hvis vi har behandlet dine esker uaktsomt. Husk at skuffer må være tømt for løse gjenstander under flytting. Alt som får plass i en flytteeske skal plasseres i en flytteeske. Noen esker kan ha klaffene oppslåtte hvis det ikke er mulig å lukke esken. Dette gjelder f.eks. esker med blomster, bilder o.l.

Tryg forsikring logo
24/7 ikon

Bare transport leverer i tide. Kontakt oss om ditt transportbehov.

Adresse:
Teglgården
Hornebergvegen 7A
7038 Trondheim

Kontakt:
Telefon: (+47) 950 88 887
E-Post: post@baretransport.no